Paris the city of love...
Добре дошли в Париж!

Намирате си в Париж,града на любовта,но какво става вечер?По калдаръмените улици плъзват какви ли не същества!Присъединете се към вампирите,вещиците,върколаците и другите митични създания или бъдете част от групата на хората...единственото,което искаме от вас е да се забавлявате!
Вход

Забравих си паролата!

Top posters
Katherine. (626)
 
Serena Van Der Woodsen. (584)
 
Alisa Kerr (387)
 
Alison Rotwailer. (340)
 
Charlie Rhodes (331)
 
Barbara. (317)
 
Никол Мур (248)
 
Caroline Forbes (163)
 
Blair Waldorf. (144)
 
Dean Winchester (141)
 

Latest topics
Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 22, на Съб Май 19, 2018 2:05 pm
Visitors

Валенсия , Италия (юли 2011)

Go down

Валенсия , Италия (юли 2011)

Писане by Tate Sparrow on Нед Мар 04, 2012 3:58 pm

Никога Италия не му беше любим град. Предпочиташе пред него Лондон, макар че точно от Лондон спомените му бяха един огромен мрак. Имаше един единствен град, чиито спомени от него не бяха опетнени с кръв, болки и драма, а именно едно от малките градове, в който топли дни изпълнени със слънце, нямаше. Но дори и да гледаше постоянно снежнака покривка и да му трябват много усилия да сетопли, именно там се бе влюбил, се бе променил към добро и бе получил дъщеря си. Не остана там, защото не можеше да живее без единствената си любов, от която криеше всичко. Винаги се бе обвинявал за това, че хората са искренни с него, а той само лъже.
След поредния опит да забрави майката на детето си се премести тук с цел да си намери жертви, да не си скрие следите и да има кой да го търси. Искренно щеше да се радва, ако има някаква занимавка, а това с бягането от тъпите полицаи, щеше да му е повече от лесно и забавно.
Беше резервирал за себе си една от дискотеките. Щеше да използва хората за една огромна вечеря без да съжелява никой. Питате се къде е малкото момиченце, което бе на едва две?! Понеже майката на майката на детето не се довери на Тейт, го беше изпратила в Лондон и след като се промени отново да се върне и да си вземе детето като го дисциплинира като хората. И той самия не бе сигурен кога точно щеше да се случи това. Истината беше, че дори мислеше че няма да стана, но искаше ужасно много Али да е при него, макар че тя само му напомняше за мъртвата красавица.
Тейт седеше отплеснато на едно от креслата в бара и гледаше към входа, от където се пълнеше огромното помещение. Плътта на жените беше великолепна за окото му, но това сякаш не го радваше достатъчно. Беше търпелив, щеше да почака.
avatar
Tate Sparrow
Vampire
Vampire

Брой мнения : 12
Join date : 02.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Валенсия , Италия (юли 2011)

Писане by Melissa Stevens. on Нед Мар 04, 2012 4:21 pm

Мелиса имаше представления в Италия. Беше тръгнала с баща си, но той я заряза на половината път от Париж до Италия, карайки я да се качи в първата кола, която бе спрял на стоп, за да се върне и да подпише някакъв договор. Стивънс криеше гнева. Просто го беше изслушала и двамата мъже, които изобщо дори не хходиха към Италия, но като видяха вкаква компания ще са и колко пари беше предложил баща и веднага се съгласиха. Точно в тези няколко дни когато пътуваха, Мелиса можеше да плати всичко, за да разбере какво точно им се вреве в главите. Истината беше, че тя им нямаше никакво доверие. И двамата бяха доста млади и флиртуваха с нея, но тя голямо внимание не обръщаше.
Беше толкова щастлива, че стигнаха най-накрая. Взеха си парите и изчезнаха, а тя влезе в един от скъпите хотели, които бе резервирала.
Бяха изминали два дена, в които тя си караше курсовете по танци, а в останалото време разглеждаше града. Не идваше тук за първи път. Беше и странен обичая на хората иначе като цяло в нейните очи Валенсия не беше нищо. Беше станало седем и половина вечерта, а тя не чувстваше никаква умора. Реши да излезе. А и всичките официални дрехи, които носеше със себе си нямаше да са и от полза, ако не ги разходеше. А и искаше да се позабавлява.
Бе се унесла в мисли, лежейки на огромното легло без да мърда цели два часа. Беше време за една дива вечер. След около час беше преоблечена в ужасно секси дрехи. Една тъмно лилава рокля оформяше извивките на тялото и, а черни обувки подчертаваха ужасно секси краката и. Направи рязка черта очна линия, а след това сложи спирала и от любимото си червено червило. След още половин час път в таксито, стигна пред бар препоръчан именно от шофьора. Плати му колкото трябва и се запъти към входа на таксито. Имаше частно парти. Нямаше да познава никой, защо и беше да ходи. Изслуша италианеца който говореше бавно докато оглеждаше Мелиса, а тя просто му показа личната си карта и влезе в шумното място, което беше ужасно пълно. Започна внимателно да минава покрай хората, опитвайки се да не настъпи някого, докато оглеждаше вече пияните лица на млади момичета и момчета.
avatar
Melissa Stevens.
Human
Human

Брой мнения : 25
Join date : 01.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Валенсия , Италия (юли 2011)

Писане by Tate Sparrow on Нед Мар 04, 2012 4:49 pm

В ръката му седеше поредната чашка. Явно търпението му бавно се изчерпваше щом вече в скута му седеше някаква дама, чието име за него беше непонятно. Беше се представила, но шумната музика му даваше повод да не напряга иначе празната си глава, помнейки името на момичето, което изглеждаш ужасно. Поне можеше да запълни нуждите на вампира. От толкова много години живот търпеше на алкохол и точно след минута и половина чашата бе заменена с цяла бутилка. Жената започна да посяга към ципа на дънките, а устните и шареха по врата му, но нещо го беше разсеяло. Чуваше нечия кръв как препуска по кръвоносната система от разстояние. Очите му абвно започваха да се променят и след като някакво сексапилно и познато момиче, мина покрай него усети вече отдължените си кучешки зъби. Погледа му шареше по познатите извивки. Отблъсна курвата от себе си и започна да върви след нея, скривайки всички признаци, че е кръвопиец. Момичето изведнъж спря взимайки си чаша с питие, обръщайки се в профил към Тейт. Беше видял част от лицето и, което му бе предостатъчно за да я познае. Французойката, танцьорка в един от клубовете в Париж, богаташка и ужасно сексапилна- Мелиса Стивънс.
С вамприската си скорост седеше зад нея миришейки от неустоимия и аромат смесен със скъм парфюм. Приближи се към дамата като хвана ръката и повеждайки я към празния бар. Момиче изглеждаш спокойно, което го изненада. Мислеше че точно сега ще се развика и че Тейт ще си получи шамар. Вървеше бавно, а хватката му беше съвсем нежна. Палеца му рправеше кръгчета по нежната и кожа. Изведнъж се обърна бавно гледайки към лицето и за да се убеди че не се бърка. Естествено, че беше тя. Сините и очи се взряха за секунда в неговите, а усмивка която бе изпълнена с желание накараха крайчетата на усните на Тейт да се разтегнат в самодоволна усмивка. Щом беше стигнал до дестинацията си, се обърна така че момичето да е с гръб към бармана, гледайки към вампира.
- Мелиса- каза тихо качвайки ръкта си нагоре по талията и обгръщайки тялото и. Придърпа я към себе си, усещайки прекрасния и аромат отново.- Как са танците Стивънс!- заговори в ухото и като гледаше право в лицето и. Изведнъж долепи тялото си в нейното, а свободната му ръка се уви около нейната, сякаш и казваше да не с епритеснява и че няма да бъде наранена, което изобщо не беше така. Едва ли след час щеше да е жива. Зависи!
avatar
Tate Sparrow
Vampire
Vampire

Брой мнения : 12
Join date : 02.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Валенсия , Италия (юли 2011)

Писане by Melissa Stevens. on Нед Мар 04, 2012 6:04 pm

Ръката и минаваше бавно по лъскавата маса като беше спряла всякакви движения. Очите и шареха по еднаквите чаши, в които обаче имаше различни видове питиета. Започна с пръст да трака по стъклените чаши, чувайки едва дразнещия звук, а крака и се размърда сякаш започваше да се включва в такта на музиката. В главата и препускаха различни мисли. Беше притеснена за изявата си утре, може би това беше причината поради, която постянно да е отплесната и замислена.
Изведнъж сякаш всичко спря. Някой я беше отлепил от вътрешното и аз, сякаш знаеше че наистина се нуждае от нещо различно. Нямаше представа къде отива и кого. Знаеше само, че момчето изглеждаше ужасно секси и че не и беше познат. Нямаше да му пусне ей така. Държеше се съвсем спокойно, сякаш беше лесна жена. Да, ама не! Момчето не знаеше, с каква личности си има работа. Ръката и се плъзна по бара, на който беше облегната, за да се сдобие с чаша алкохол. За жалост сякаш току-що бара бе изчистен и не напипа никакви чаши. Смъкна ръката си бавно като не спираше да се взира в очите на момчето, а на лцието и стоеше едно безизразно изражение, което когато тя осъзна, че той я познаваше и знаеше каква професия има , се усмихна победоносно. Гордееше се, че имаше хора, които оценяват това, което прави,
- Перфектно!- повдигна вежди. Ръцете и бавно се качиха по гърдите му. Устните и размазаха изкрящото червило. Приближи се още малко, за да може дъха и да гъделичка кожата на непознатия. "Знаем, че ще го направиш Мел, просто извърти нещата, за да ти се докаже" Вътрешния и глас заговори бавно и съблзнително, а устните и се разшериха още малко. Щеше да му даде само част от това, което иска. Понякога се държеше точно като кучка.
- Харесваш ми!- прехапа устната си и започна да мърда тялото си в ритъма на музиката. Наклони леко глава гледайки го под друг ъгъл. В погледа на мъжа се четеше нещо доста различно. И гняв и някаква невинност, която караше Мелиса да иска нещо.
avatar
Melissa Stevens.
Human
Human

Брой мнения : 25
Join date : 01.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Валенсия , Италия (юли 2011)

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите